Väner Energi
Väner Energi

Meny

Nu erbjuder vi fiber i Mariestads och Törebodas tätorter

Det är nu tid att byta ut de gamla kopparledningarna till dagens och framtidens digitala teknik - fiber! Ett höghastighetsnät byggt på fiber betyder att du får en mycket driftssäker internetuppkoppling, din villa stiger i regel i värde samt att du sparar pengar på tjänsterna som finns att tillgå i det ”Öppna Stadsnätet”. Kommande generationer förväntar sig dessutom den snabba och stabila kommunikation som fibern ger.

Hur går det till?
Vi har på www.openbit.se/connectlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster lagt upp olika områden för respektive tätort i Mariestads samt Töreboda kommun. Vi behöver få in en beställning från minst hälften av alla hushåll i ett område för att kunna gå vidare med en fiberanslutning. När det första området är färdigt för att fibersättas, beräknar vi att installationen kan påbörjas inom 3 månader. Därefter ställs varje område på kö i takt med att vi når utsatt mål. Kölistan finner du på Openbits hemsida

Vad kostar det och vilka är förutsättningarna?
Just nu har vi en kampanj som innebär att när vi kommer upp i 50% (påskrivna avtal) i området, kommer en anslutning att kosta 13.500 kr inklusive moms. Om ni redan idag har en fiberslang in i fastigheten, som har förlagts med fjärrvärme så kostar en anslutning 11.250 kr inklusive moms. Om ni vill ha fiber efter att vi har färdigställt och lämnat området så är kostnaden 18.500 kr inklusive moms.

Kontakt
För frågor angående anslutningsavtal samt tjänster, kontakta Daniel Pettersson på Openbit AB (www.openbit.se).länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Tel: 0511-77 31 06 eller e-post.

För frågor angående områdesprojektering i Mariestad och Töreboda, kontakta Tomas Birgersson på VänerEnergi AB. 

Kontakt

Tomas Birgersson
Telefon: 0501-637 04
E-post: Tomas Birgersson   

Läs mera

Väner Energis logga

VänerEnergi AB
Box 102
542 21 Mariestad

VänerEnergi AB
Strandvägen 22
542 31 Mariestad

Logga in på Mina sidor