Väner Energi
Väner Energi

Meny

Fiber i Mariestad och Töreboda tätorter

Det är nu hög tid att byta ut de gamla kopparledningarna till dagens och framtidens digitala teknik - fiber! Ett höghastighetsnät byggt på fiber betyder att du får en mycket driftsäker internetuppkoppling, din villa stiger i regel i värde samt att du kan spara pengar på tjänsterna som finns att tillgå i det ”Öppna Stadsnätet”. Kommande generationer förväntar sig dessutom den snabba och stabila kommunikation som fibern ger.

Hur beställer jag anslutning?
Vi har på www.openbit.se/connectlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster lagt upp områden i Mariestad och Töreboda kommun. Bor du i ett av dessa områden kan du söka på din adress och anmäla intresse, alternativt beställa anslutning med applikationen BankID. När det är dags för installation, ordnas en informationsträff där beredare går igenom tänkt projektering och kontaktar sedan varje beställare individuellt när det är dags för fiberinstallation. Du kan följa utbyggnadsplanen direkt på sidan där du anmäler dig.

Vad kostar det och vilka är förutsättningarna?
Vi har sedan våren 2015 en kampanj som innebär att det finns möjlighet att ansluta sig mot ett mycket förmånligt pris. Anslutningen kostar 13.500 kr inklusive moms. Om ni redan idag har en fiberslang in i fastigheten, som har förlagts med fjärrvärme så kostar en anslutning 11.250 kr inklusive moms. Om ni vill ha fiber efter att vi har färdigställt och lämnat området så är kostnaden 23.500 kr inklusive moms, eller 21.250 kr inklusive moms om slang för fiber finns och kan nyttjas av entreprenör.

Kontakt
För frågor angående anslutningsavtal samt tjänster, kontakta Daniel Pettersson på Openbit AB (www.openbit.se).länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster Tel: 0511-77 31 06 eller e-post.

För frågor angående områdesprojektering i Mariestad och Töreboda, kontakta Dejan Spasevski på VänerEnergi AB. 

Sidan senast uppdaterad: 2019-08-16

Kontakt

Dejan Spasevski
Telefon: 0501-637 86
E-post: Dejan Spasevski

Läs mera

Väner Energis logga

VänerEnergi AB
Box 102
542 21 Mariestad

VänerEnergi AB
Strandvägen 22
542 31 Mariestad

0501-637 00

Logga in på Mina sidor