Väner Energi
Väner Energi

Meny

Du är här:

Anvisat månadspris

Har du övertagit en fastighet utan att teckna ett elhandelsavtal får du vårt Anvisade månadspris*.

I Anvisat månadspris ändras priset varje månad. Aktuellt Anvisat månadspris hittar du på denna sida. Anvisat månadspris bör alltid ses som en kortsiktig lösning och vi rekommenderar att byta till någon av våra andra avtalsformer. När du bestämt dig för vilket avtal du vill teckna kan du göra det när som helst under aktuell månad. Självklart kan du teckna nytt elhandelsavtal direkt här på vår hemsida eller kontakta oss på telefon så hjälper vi dig.

Pris

I tabellen nedan ser du elhandelspriset i öre/kWh senaste månaden för Anvisat månadspris. En fast avgift på 300 kr/år tillkommer. Alla priser är inkl. moms. Elnätsavgift ingår inte. Den betalas till ditt elnätsföretag.

Månad

Pris/kWh

Moms

Totalt

December

79,00

19,75

98,75


*Anvisat månadspris är ett pris för alla kunder som aldrig tecknat någon form av elhandelsavtal. Anvisat månadspris förväxlas ofta med Rörligt elpris. Generellt sett så ska man undvika Anvisat månadspris då det vanligtvis är dyrare än ett Fast elprisavtal. Vill du inte binda dig till ett Fast elprisavtal är det bättre att välja Rörligt elprisavtal eller ett Fast elprisavtal med omteckningsrätt.

Sidan senast uppdaterad: 2019-01-18

Kontakt

Kundservice
Telefon 0501-637 00
Kontaktformulär

Väner Energis logga

VänerEnergi AB
Box 102
542 21 Mariestad

VänerEnergi AB
Strandvägen 22
542 31 Mariestad

0501-637 00

Logga in på Mina sidor